50 tinten wijs Lynn Wesenbeek, Kris Colpaert
Paperback
ISBN 978-94-6131-831-2
€ 20,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 25 mei 2018

- +
OF
Korte inhoud

Details

Hoera, ik word 50!

50 jaar. Een leeftijd met status of een twijfelachtige mijlpaal? Lynn Wesenbeek en Kris Colpaert vroegen het aan interessante Vlamingen die al een stevig parcours aflegden. Voor hen allen geldt: hoe steiler de klim, hoe zwaarder de rugzak. Uit die  gesprekken haalden ze 13 waardevollele venslessen, aangevuld met tips waarmee je zelf aan de slag kunt.

Dirk De Wachter hing zijn bucketlist aan de haak, Luc Appermont en Bart Kaëll leerden lessen in de liefde, Greet Rouffaer ontdekte hoe belangrijk het is om niet in de coulissen te verdwijnen en Piet Huysentruyt leerde zijn trots opzij te zetten. Ook Lynn Wesenbeek zelf vertelt over hoe ze opstond na een professionele knock-out. Lees hun verhalen en tips en word ook 50 tinten wijzer!

Met geboden van Luc Appermont en Bart Kaëll, Maggie De Block, Hans Bourlon, Herman Brusselmans, Sophie Dutordoir, Piet Huysentruyt, Goedele Liekens, Erik Van Looy, Alain Remue, Greet Rouffaer, Marleen Temmerman, Dirk De Wachter en Lynn Wesenbeek.

Over de auteurs

Over de auteurs


LYNN WESENBEEK is journalist, voormalig nieuwsanker en presentatrice. In 1989 werd ze de allereerste omroepster van VTM en ze bleef 25 jaar lang een van de bekendste gezichten van de zender.


KRIS COLPAERT is trainer en coach. Ze werkt met verschillende generaties en merkt dat er veel misverstanden bestaan, ook over vijftigers. Die misverstanden wil ze graag uit de wereld helpen, zowel in de bedrijfswereld als in de maatschappij. Kris was eerder reeds coauteur van het boek Durf, 8 bouwstenen om uit je comfortzone te stappen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Kris Colpaert, Lynn Wesenbeek
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-831-2
Cover typePaperback
Formaat15 x 20
Aantal pagina's168
Publicatiedatum25 mei 2018
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

Anderen bekeken ook


 

Copyright © 2020 - Pelckmans uitgevers - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies