Beweging werkt Barbara Torfs
Paperback
ISBN 978-94-6337-074-5
€ 30,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 27 sep. 2017

- +
OF
Korte inhoud

Details

Actief inzetten op een gezonde levensstijl van medewerkers rendeert. Meer bewegen op de werkvloer zorgt immers voor geluk, meer werkplezier en een hechte teamspirit. En dat vertaalt zich positief in de uitstraling van het bedrijf. Barbara Torfs geeft je tien sleutels mee om een duurzaam gezondheids- en bewegingsbeleid te ontwikkelen. Ze grijpt terug naar het doorleefde verhaal van Fit@Work bij Schoenen Torfs en brengt tal van inspirerende getuigenissen uit grote en kleine bedrijven, o.a. Cartamundi, Dienstenthuis Kempen, Callant Verzekeringen, Möbius en Stad Lommel.

Meer bewegen maakt deel uit van een integrale holistische visie op gezondheid. Vanuit die visie moeten behoeften en verwachtingen van het bedrijf goed in beeld worden gebracht, met respect voor de wensen en grenzen van de individuele medewerker. In dit boek lees je hoe alles begint bij de top, waarom Fit@Work moet ingebed zijn in de globale HR-missie en visie van het bedrijf en hoe je vervolgens bottom-up werkt. De beste en meest succesvolle initiatieven komen vaak van medewerkers zelf. Je leert welke communicatie inspireert, hoe je een community bouwt, hoe medewerkers hun Fit@Work-traject écht beleven en waarom die beleving wellicht de belangrijkste sleutel is om duurzaam te blijven bewegen.

Over de auteur

Over de auteur

Barbara Torfs werkte meer dan 20 jaar als directeur marketing en communicatie binnen het familiebedrijf Schoenen Torfs. Barbara is mede-zaakvoerder bij Springbok Coaching dat bedrijven inspireert en adviseert om in te zetten op fysieke gezondheid op de werkvloer. Sinds 2017 is Springbok Coaching coöperatief partner geworden in het internationaal sportainment- en coachingsbedrijf Herculean.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Barbara Torfs
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-074-5
Cover typePaperback
FormaatNee
Aantal pagina's160
Publicatiedatum27 sep. 2017
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

Anderen bekeken ook


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies