Brieven aan God en andere mensen

Paul van Vliet
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6131-921-0
Brieven aan God en andere mensen Paul van Vliet
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6131-921-0
€ 19,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 12 okt. 2018

- +
OF
Korte inhoud

Details

‘Ik kon de grote levensvragen ontlopen in de roes van ruim veertig jaar spelen en reizen. Als ik wilde weten hoe ik dacht of wat ik voelde, herlas ik mijn theaterteksten.’

In zijn Brieven aan God en andere mensen ontloopt Paul van Vliet niets en niemand meer. Hij is niet langer de theaterman, niet de cabaretier, de zanger of de entertainer. In mei 2018 speelde hij zijn allerlaatste show. Hij is het podium afgestapt, het applaus is verklonken. De lichten in de zaal zijn uit.

Maar hij is terug als schrijver. Met Brieven aan God en andere mensen verschijnt een andere, veel minder bekende Paul van Vliet. Een gedreven, maar ook kwetsbare, soms eenzame man. Iemand die leven en dood, armoede, liefde, vriendschap, God en de oorlog onder ogen ziet op een directe, geestige en toch altijd diepzinnige manier. Van Vliet schrijft openhartig, scherp soms, al is hij van nature mild en relativerend. Los van het schouwburgpubliek waarin hij zolang was ondergedompeld, laat hij zich in dit boek voor het eerst op een zeer persoonlijke manier kennen.

Over de auteur

Over de auteur

PAUL VAN VLIET is een van de bekendste Nederlandse cabaretiers. Hij is ook schrijver, zanger, speler, ondernemer, ambassadeur van Unicef en stichter van Theater PePijn.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Paul van Vliet
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-921-0
Cover typePaperback met flappen
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's224
Publicatiedatum12 okt. 2018
Koop online bij: Standaard Boekhandel

Anderen bekeken ook


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies