De EVAlutie van de mens Kristel Vanderlinden
Paperback
ISBN 978-94-6383-595-4
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 nov. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

De strijd om de consument is nog nooit zo hevig geweest. Bedrijfsleiders, innovatie-experts en marketeers zoeken naar nieuwe groeimogelijkheden, nieuwe doelgroepen en meer merkrelevantie. Maar wat als de oplossing vlak voor onze neus ligt?

De helft van de wereldbevolking is vrouw, maar in R&D en innovatie wordt deze doelgroep maar voor 1% bediend. Nochtans nemen vrouwen meer dan 80% van alle aankoopbeslissingen. Alleen, producten en diensten worden zelden ontwikkeld vanuit een vrouwelijk perspectief: zo zijn auto’s veel dodelijker voor vrouwen dan mannen en schetsen AI-chatbots een eenzijdig mannelijke wereld.

De laatste jaren zien we meer en meer nieuwe merken, initiatieven en bedrijven ontstaan die deze doelgroep omarmen, met exponentiële groei als gevolg. De termen FemTech, FemHealth en FemFinance krijgen meer aandacht, net zoals het besef dat er meer vrouwen nodig zijn in STEM-functies en -onderwijs. We staan aan de vooravond van een EVAlutie waarbij het gevolg niet alleen een betere wereld is voor de vrouw, maar voor ons allemaal. Ontdek in dit boek hoe de EVAlutie jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kan brengen.

Over de auteur

Over de auteur

Kristel Vanderlinden is toekomststrateeg, helpt bedrijven met langetermijnvisie en -strategie en onderzoekt toekomstig consumentengedrag. Al meer dan 25 jaar focust zij op culturele en maatschappelijke shifts in consumentengedrag van morgen én overmorgen. Ze werkt als futuroloog, trendwatcher, keynotespreker en culturele ‘wetenschapper’. Dat maakt dat Kristel met veel passie out of the box naar de wereld kijkt en continu nieuwe inzichten in veranderend consumentengedrag aanbrengt.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Kristel Vanderlinden
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-595-4
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum15 nov. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling