Dokus Pokus: Tante Pina Jonas Boets Met illustraties van Rocio Del Moràl
Hardcover
ISBN 978-94-6131-540-3
€ 16,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 11 okt. 2016

- +
OF
Korte inhoud

Details

Dokus woont met zijn tovenaarsfamilie, de familie Pokus, tussen de gewone mensen. Dokus is de enige die niet kan toveren. Hij vindt dat behoorlijk vervelend, maar blijft niet bij de pakken neerzitten. Hij probeert het toveren te compenseren door vindingrijk te zijn en technologie te gebruiken. En door af en toe eens een toverstokje van zijn vader te stelen. Het rustige leven van de familie Pokus wordt helemaal overhoop gehaald als plots een vreemde vrouw voor de deur staat: tante Pina. Door haar bizarre streken komt hun geheim in gevaar. Dokus besluit te onderzoeken wat er aan de hand is.

Waarom is tante Pina hier? En wie is de gedaante die plots op een bezem over Dullegem vliegt? Als plots ook nog op verschillende plaatsen vieze kikkers opduiken, ontstaat er paniek in de stad. Dokus beseft dat er maar één oplossing is: tante Pina moet zo snel mogelijk weg.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Jonas Boets
IllustratorRocio Del Moràl
ISBN978-94-6131-540-3
Cover typeHardcover
Formaat15 x 21
Aantal pagina's144
Publicatiedatum11 okt. 2016
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

"De stijl van Jonas Boets is rechttoe rechtaan, vlot en ongedwongen. Hij hecht veel belang aan een zorgvuldig opgebouwde plot en aan ruimte voor actie en houdt daar de aandacht van de lezer mee vast."

Jeugdliteratuur.org

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies