Een VRT voor morgen, of morgen geen VRT meer (e-book)

Leen d'Haenens, Tim Raats, Hilde Van den Bulck
E-book
ISBN 978-90-289-8731-9
Een VRT voor morgen, of morgen geen VRT meer (e-book) Leen d'Haenens, Tim Raats, Hilde Van den Bulck
E-book
ISBN 978-90-289-8731-9
€ 19,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 3 jan. 2017

- +
OF
Korte inhoud

Details

De VRT staat voor een kantelpunt in haar geschiedenis. De omroep moet zich heruitvinden in een medialandschap dat gigantisch verandert en waarbij meer verwacht wordt van de VRT dan ooit te voren. Tegelijkertijd moet de VRT sterk besparen. En dat dwingt om keuzes te maken die de toekomst van de organisatie zullen bepalen.

Hoe moet de VRT gefinancierd worden en hoeveel mag de omroep nog krijgen? Wat zijn de kerntaken van de VRT in een tijdperk van Netflix, Google en sociale media? Ligt de klemtoon te sterk op amusement en probeert de VRT te veel te doen? Blijft de kwaliteit van de nieuwsgaring gegarandeerd? Werkt de VRT wel kostenefficiënt?

Dit boek bundelt recent onderzoek over de publieke omroep en kadert de huidige discussies binnen beleid, onderzoek en praktijk. Het bouwt voort op de expertise van vier universiteiten en biedt de bouwstenen voor een langetermijnvisie op de rol en werking van de publieke omroep.

Een VRT voor morgen, of morgen geen VRT meer? biedt de meest volledige analyse over de VRT en is een onmisbare gids voor ieder die zich in de VRT wil verdiepen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Hilde Van den Bulck, Leen d'Haenens, Tim Raats
IllustratorNee
ISBN978-90-289-8731-9
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum3 jan. 2017
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies