Grote vragen over fijnstof (e-book)

Dirk Avonts, Wim van Hees
E-book
ISBN 978-94-6310-389-3
Grote vragen over fijnstof (e-book) Dirk Avonts, Wim van Hees
E-book
ISBN 978-94-6310-389-3
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 6 dec. 2018

- +
OF
Korte inhoud

Details

Luchtvervuiling is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Het gebied waar wij wonen – de ruit tussen de Randstad, Vlaanderen en het Ruhrgebied – is het vuilste stuk van Europa. Uit alle onderzoeken blijkt dat dit grensoverschrijdende probleem schadelijk is voor de gezondheid. Luchtvervuiling kost ons gemiddeld negen maanden van ons leven. Zeker in onze centrumsteden zijn mensen zich steeds bewuster van de gevaren van fijnstof, maar ook op het platteland groeit het besef dat we in actie moeten komen. Daarom is het in de eerste plaats belangrijk om goed te weten wat fijnstof is, hoe we het veroorzaken, wat de gevolgen ervan zijn en wat we eraan kunnen doen. Die essentiële vragen en antwoorden over fijnstof worden in dit boek samengebracht door Dirk Avonts en Wim Van Hees.

Over de auteurs

Over de auteurs

Wim Van Hees was medeoprichter van het reclamebureau VVL/BBDO. Sinds 2007 is hij de drijvende kracht achter Ademloos (www.ademloos.be).


 

Dirk Avonts is professor huisartsgeneeskunde aan de UGent, met speciale interesse voor milieugezondheidskunde. Hij is coauteur van de gezondheidsstudie over de overkapping van de ring in Antwerpen en een hevig voorstander van burgerparticipatie in het wetenschappelijk onderzoek.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Dirk Avonts, Wim van Hees
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-389-3
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's240
Publicatiedatum6 dec. 2018
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies