Handlettering & illustratie in je bullet journal

Anne Jorinde Kuiper
Paperback
ISBN 978-94-91853-23-4
Handlettering & illustratie in je bullet journal Anne Jorinde Kuiper
Paperback
ISBN 978-94-91853-23-4
€ 18,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 7 sep. 2018

- +
OF
Korte inhoud

Details

Wil je aan een bullet journal (bujo) beginnen en raak je na een middag zoeken op Pinterest en Instagram misschien wat overweldigd door alle mogelijkheden? Dan is dit boek een uitkomst. Anne Jorinde Kuiper neemt je op een overzichtelijke en motiverende manier stap voor stap mee in haar favoriete bezigheid: handletteren en illustreren in je bujo. Ze laat je zien hoe je meer structuur en overzicht krijgt én hoe je in een handomdraai de prachtigste pagina’s opzet. Daarmee kun je niet alleen je leven beter plannen, het ziet er ook nog eens geweldig uit!

Je kunt voor Annes tips en trucs elke bullet journal gebruiken, maar het mooiste is natuurlijk om ze in haar eigen Gouden Lijntjes bullet journal uit te proberen. Deze bullet journal heeft een stijlvolle en passende cover.

Over de auteur

Over de auteur

ANNE JORINDE KUIPER is het talent achter Gouden Lijntjes en geeft cursussen en demo’s over handletteren en illustreren. Daarin laat ze zien hoe je met enkele eenvoudige trucs indrukwekkende resultaten behaalt. Ze maakt illustraties in opdracht, ontwerpt huisstijlen en decoreert ramen, muren en menuborden van verschillende bedrijven in Amsterdam.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Anne Jorinde Kuiper
IllustratorNee
ISBN978-94-91853-23-4
Cover typePaperback
Formaat16,5 x 21
Aantal pagina's144
Publicatiedatum7 sep. 2018
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies