Het jaar van de verwarring e-book Steven Decraene
E-book
ISBN 978-94-6131-594-6
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 28 okt. 2016

- +
OF
Korte inhoud

Details

Het afgelopen jaar bracht tv-reporter Steven Decraene verslag uit vanuit verschillende brandhaarden. Sinds de gruwel van Charlie Hebdo brachten terreuraanslagen hem in Tunesië, Egypte, Turkije, Frankrijk en onze eigen hoofdstad. Voor een ander thema, de asielcrisis, reisde Decraene naar de Griekse eilanden, om via de Balkanroute Midden-Europa te doorkruisen. Telkens ontmoette hij opmerkelijke personen en kreeg hij een uitzonderlijke inkijk in de momenten die Europa op een kantelpunt gebracht hebben. In Het jaar van de verwarring vertelt Decraene over wat mensen beweegt om naar Europa te vluchten, maar ook de recente terreuraanslagen komen aan bod. Want is er nu een verband met de asielcrisis of niet?

Wat zag, hoorde en voelde hij aan de concertzaal Bataclan in Parijs, in de rauwe buurten van Saint-Denis, op de luchthaven van Zaventem? In Het jaar van de verwarring beschrijft Steven Decraene ook waarom en in welke omstandigheden journalistieke beslissingen genomen worden, en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Dit boek is het persoonlijke relaas van een journalist, die woelige tijden beleeft en zelf op zoek gaat naar antwoorden. Met foto’s uit zijn eigen archief.

Over de auteur

Over de auteur

Steven Decraene (1976) is VRT-journalist. Hij vliegt de wereld rond om reportages te maken voor het VRT Journaal en schuwt daarbij geen enkel onderwerp.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Steven Decraene
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-594-6
Cover typeE-book
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Publicatiedatum28 okt. 2016
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies