Een leven in balans: de tips van Leen Steyaert

In Stop de rush! toont Leen Steyaert hoe je je lichaam op een natuurlijke manier in balans kunt brengen. Hier geeft ze alvast een paar praktische en bruikbare tips. 

1. Gezonde voeding houdt je lichaam in balans

Een gezonde levensstijl begint met de keuze voor authentieke voeding: levende voeding met een hoge voedingswaarde, onbewerkt en van nature smakelijk, zoet, lekker en sappig is. Het is de voeding die je nodig hebt om optimaal gezond te zijn.

Lees hier het volledige artikel over gezonde voeding.

2. Beweging en juiste ademhaling houden je lichaam in balans

De beste manier om je hoofd leeg te maken en tot rust te komen is iets doen. Bewegen! Je focus op iets anders leggen, iets dat helemaal niets te maken heeft met huishoudelijke beslommeringen, je werk of zorgen over de kinderen.

Lees hier het volledige artikel over beweging.

3. Mindfulness houdt je leven in balans

Hoe je in het leven staat bepaalt hoe je met stress omgaat. Dit heeft een grote invloed op hoe je je voelt en hoe je eruitziet. Hoe meer je toegeeft aan gejaagdheid, hoe sneller je zult verouderen, zowel innerlijk (je organen) als uiterlijk (je huid). Hieronder volgt wat inspiratie om op een andere manier naar het leven te kijken en meer rust en voldoening in je leven te brengen.

Lees hier het volledige artikel over mindfulness.