Oefen- en doeboekje voor de overstap naar het middelbaar onderwijs

Een oefen- en doeboekje voor leerlingen uit het zesde leerjaar om de overstap naar het middelbaar onderwijs al wat voor te bereiden.

Wat een schooljaar hebben we achter de rug. Een groot deel ervan was het stil op de speelplaats en leeg in de klassen.

Om de overstap naar het middelbaar onderwijs al wat voor te bereiden, maakte Pelckmans voor leerlingen uit het zesde leerjaar deze zomer een oefen- en doeboekje. Boordevol leuke artikels, uitdagende opdrachten en verschillende taal- en rekenspelletjes. Zo kun je erop uit trekken voor een wiskundewandeling door Antwerpen of Westmalle, onderzoeken wat je precies kunt doen met een citroen of je eigen periscoop in elkaar knutselen. Wanneer je inlogt op Pelckmans Portaal, de onlineleeromgeving van Pelckmans, vind je bovendien extra onlineoefeningen voor wiskunde, Frans en Nederlands. Hoe je inlogt op Pelckmans Portaal staat uitvoerig omschreven in het boekje.

Je vindt er ook heel wat boekentips en wedstrijden. Speel dus zeker mee en maak kans op een leuk jeugdboek. Het boekje bevat bovendien een kortingsbon van vijf euro* die geldig is in elke Standaard Boekhandel bij aankoop van het boek ‘Ik heb een vraag’. Het boekje zal ook via Iddink mee bezorgd worden bij de boekenpakketten voor het eerste jaar secundair onderwijs.

*Deze korting is enkel geldig bij Standaard Boekhandel. De actie loopt t.e.m. 1 september 2020 en is niet cumuleerbaar met andere acties, één bon per klant. Niet geldig online.

Benieuwd? Hier vind je een digitale versie van het boekje. Bekijk het snel want de beste en leukste manier om jezelf voor te bereiden op het volgende schooljaar en alles om je heen te vergeten, dat is lezen!