Nooit meer slachten (e-book) Paul Shapiro
E-book
ISBN 978-94-6383-067-6
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 19 apr. 2019

- +
OF
Korte inhoud

Details

De mens eet graag vlees. Dat is al duizenden jaren zo, maar door de groeiende wereldbevolking en de stijgende vraag naar vlees, eieren, zuivel en andere dierlijke producten legt dat een enorme druk op onze planeet, onze gezondheid en de dieren zelf. Ons eetpatroon lijkt niet langer houdbaar.

Maar wat als we toch vlees kunnen blijven eten? Echt vlees, gemaakt uit dierlijke cellen of zelfs enkele moleculen, zónder dat er dieren voor geslacht worden. Want van een cel van één enkele koe kunnen we een heel dorp voeden.

In Nooit meer slachten neemt Paul Shapiro ons mee in de race om dat schone, veiligere en meer duurzame vlees in de winkel en op ons bord te krijgen. Hij praatte met visionairen, ging kijken in onderzoekscentra en bedrijven en proefde van dat vlees van de toekomst. In dit baanbrekende boek beschrijft hij de zoektocht naar kweekvlees en het levendige debat over het onderwerp.

Over de auteur

Over de auteur

Auteur en gevierd spreker PAUL SHAPIRO is een gerenommeerd expert op het vlak van duurzame voeding. Met Nooit meer slachten (Clean Meat) schreef hij het eerste boek over kweekvlees. Mede dankzij een overtuigende TEDX Talk van Shapiro werd het boek een bestseller.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Paul Shapiro
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-067-6
Cover typeE-book
Formaat15 x 23
Aantal pagina's288
Publicatiedatum19 apr. 2019
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies