Optimaal gezond ouder worden Rudy Proesmans
Paperback
ISBN 978-94-6383-495-7
€ 29,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 6 jan. 2025

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Het gaat niet goed met onze gezondheid. Het gebruik van antidepressiva is nog nooit zo hoog geweest, diabetes type 2 is de jongste jaren enorm toegenomen, obesitas is een wereldwijde epidemie geworden en het aantal mensen met een burn-out stijgt jaar na jaar... We weten allemaal dat het beter moet, maar we slagen er maar niet in om op een goede manier om te gaan met onze fysieke en mentale gezondheid.

Volgens dokter Rudy Proesmans, orthomoleculair arts, is het nochtans heel simpel: gezonde voeding is nog steeds het allerbeste medicijn om gezond te worden en te blijven. In dit boek weerlegt hij de vele misverstanden die leven over onze voeding. Daarnaast toont hij aan hoe tal van hedendaagse beschavingsziekten zoals hart- en vaataandoeningen, osteoporose, diabetes, vermoeidheid, reuma en kanker – die vaak als onvermijdelijk worden beschouwd – toch preventief kunnen worden aangepakt. Niet met medicijnen die je bij de apotheek vindt, maar wel met de inhoud van de groentelade in je eigen koelkast. Ook regelmatig bewegen is essentieel om optimaal gezond te blijven.

Met dit toegankelijke boek wil dokter Proesmans een warm pleidooi houden om betere keuzes te maken en zo je gezondheid zelf in handen te nemen.

Over de auteur

Over de auteur


Dr. Rudy Proesmans is orthomoleculair arts en auteur. Hij concentreert zich voornamelijk op cardiovasculaire aandoeningen, complementaire kankertherapie, kankerpreventie en behandeling van chronische vermoeidheid, met een focus op healthy aging. Op basis van een bloedonderzoek schrijft hij de patiënt een dieet op maat voor, met eventuele supplementen. Hij is een veelgevraagd spreker op congressen in binnen- en buitenland.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Rudy Proesmans
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-495-7
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's360
Geplande publicatiedatum6 jan. 2025
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling