Overleven op Tinder

Niet Nu Laura, Julie Vranckx
Paperback
ISBN 978-94-6131-982-1
Overleven op Tinder Niet Nu Laura, Julie Vranckx
Paperback
ISBN 978-94-6131-982-1
€ 17,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 13 aug. 2019

- +
OF
Korte inhoud

Details

In tegenstelling tot wat romantische films ons beloven, is het niet zo makkelijk om de liefde van je leven tegen het lijf te lopen in de supermarkt. Dus begeven singles zich vol goede moed in de onlinedatingjungle: Tinder. Maar hoe pak je dat het best aan? Wat doe je na het blijde nieuws: ‘It’s a match’? En – misschien nog het leerrijkst – hoe fout kan het gaan op Tinder? Julie Vranckx ontdekte dat iedereen wel een datingverhaal heeft: soms romantisch, soms sappig, meestal zo gênant dat je onder een steen wilt kruipen.

In Overleven op Tinder verzamelt zij de verhalen die normaal gezien op de girl’s night of in de sportclub blijven hangen. Na het lezen van dit boek met de nodige tips and tricks zal online daten geen geheimen meer kennen voor jou.

Over de auteurs

Over de auteurs

JULIE VRANCKX is redactrice en video editor voor tv en online media. Ze gaat al zingend en instagrammend door het leven en is standaard op zoek naar de prins op het witte paard. Met Tinder heeft ze een serieuze haat-liefdeverhouding.


NIET NU LAURA is de webcomic van Laura Janssens. Laura tekent strips, cartoons en illustraties en heeft ruim 25.000 volgers op Instagram. Eerder verschenen van haar onder andere het Crazy Cat Lady-Boek en Niet Nu Laura.

Details

Extra informatie

Auteur(s) Niet Nu Laura, Julie Vranckx
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-982-1
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's136
Publicatiedatum13 aug. 2019
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies