Scaling your culture

Ingrid De Clercq
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6337-444-6
Scaling your culture Ingrid De Clercq
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6337-444-6
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 28 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Het bouwen van een groeicultuur is geen hocuspocus; het is een werk van het duidelijk definiëren van de fundamenten en deze dan stukje bij beetje samenstellen. Om een cultuur te ontwikkelen, moeten we de doelstellingen expliciet maken, zowel op zakelijk als op persoonlijk niveau.

Engineering culture is bedoeld voor leiders in start-ups, scale-ups en meer rijpe organisaties die tot volle ontplooiing willen komen. Het boek biedt een houvast om stap voor stap een groeicultuur te ontwikkelen en te onderhouden. Dankzij het bewust inzetten van deze methode zal het lukken om als bedrijf te blijven groeien, je mensen in beweging te brengen en elke inertie tot verdere ontplooiing te overwinnen.

Over de auteur

Over de auteur

Ingrid De Clercq is Chief People Officer bij Deliverect, een van de vier Belgische unicorns. Met haar consultancybedrijf Ouzia werkte Ingrid onder andere aan projecten voor het bouwen van een ondernemende cultuur. Ze was gastdocent over Entrepreneurial Team Composition voor het Imperial College in Londen, de VUB en de Erasmus Hogeschool in Brussel, en een keynotespreker op innovatieconferenties wereldwijd.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Ingrid De Clercq
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-444-6
Cover typePaperback met flappen
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum28 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling