Welkom aan boord (e-book) Katrien Steyaert
E-book
ISBN 978-94-6131-483-3
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 31 okt. 2017

- +
OF
Korte inhoud

Details

Aan boord van een vliegtuig maakt het cabinepersoneel absurde, ontroerende, gevaarlijke, ergerlijke en grappige situaties mee. In Welkom aan boord doen meer dan vijfentwintig Belgische stewardessen en stewards tussen 25 en 88 jaar oud een boekje open over hun beroep.

Ze halen herinneringen op aan de glorie en de beproevingen van de begindagen, mijmeren over wat daar vandaag van overblijft en vertellen openhartig over leven en dood aan boord, esthetische commissies en de strijd voor hun rechten, over de veranderde verhouding met monsieur le commandant, over de evolutie van de passagiers door de jaren heen en over collegialiteit en veiligheid.

Maar ook amoureuze verwikkelingen en smokkelpraktijken, hun luxueuze verblijven op verre bestemmingen, hun opleiding en terugkerende examens komen aan bod. En vooral: de blijvende passie voor hun job. Dit boek, rijkelijk geïllustreerd met foto’s uit persoonlijke archieven, biedt een blik achter de schermen van een vak dat al meer dan zeventig jaar tot de verbeelding spreekt.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Katrien Steyaert
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-483-3
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum31 okt. 2017
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies