Wereld van de Poëzie in kaart (5 exx.) Peter Holvoet-Hanssen, Brecht Evens
Selfcover
ISBN 978-94-6310-206-3
€ 12,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 10 jan. 2017

- +
OF
Korte inhoud

Details

Hoezo, onze wereld is volledig gekend? De ondergrondse gangen en duizelingwekkende toppen van de poëzie verbergen nog tal van verrassingen. Dankzij de Wereld van de Poëzie in kaart kan iedereen op reis gaan. Voor het eerst in de geschiedenis worden vervoering en belevenis letterlijk én figuurlijk in kaart gebracht. Als moderne ontdekkingsreizigers geven Peter Holvoet-Hanssen en Brecht Evens een initiatie in poëzie-exploratie. De Wereld van de Poëzie in kaart nodigt ons uit om ook gedichten te lezen met onverwachte camerastandpunten, van dichter naar dichter te zwerven. Deze handzame en aantrekkelijk vormgegeven vouwkaart – de neerslag van een omvattender, digitaal project – verschijnt ter gelegenheid van Gedichtendag.

 

In samenwerking met het Vlaams Fonds voor de Letteren.

Over de auteurs

Over de auteurs

Peter Holvoet-Hanssen (1960), voormalig Antwerps stadsdichter 2010-2012, maakte een eigen niche in de poëziebiotoop. Met zijn dichtbundels won hij tal van prijzen, van de Debuutprijs tot de Cultuurprijs van de Vlaamse Gemeenschap. In 2014 publiceerde hij ‘muziekdoosgedichten’ in het Van Ostaijen-huldeboek Miavoye, dat hij samen met Koen Peeters, Pascal Verbeken en Koen Broucke maakte. Zijn Gedichten voor de kleine reus kwam dit jaar uit.  

Brecht Evens publiceerde zijn eerste strip toen hij 19 was en kreeg er meteen de Prijs van het Stripdebuut voor. Ergens waar je niet wil zijn, zijn vijfde boek, betekende zijn doorbraak in Vlaanderen en de wereld. Ook zijn meest recente graphic novels, De liefhebbers en Panter, werden lovend ontvangen in eigen land én worden gretig vertaald en bekroond in het buitenland. Voor Louis Vuitton bracht Brecht Evens ‘zijn’ Parijs in beeld in de reeks Travel Books.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Brecht Evens, Peter Holvoet-Hanssen
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-206-3
Cover typeSelfcover
Formaat566 x 800
Aantal pagina's2
Publicatiedatum10 jan. 2017
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

Anderen bekeken ook


 

Copyright © 2020 - Pelckmans uitgevers - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies