Wonderkonijn 1: Ruzie in Rome!

Kim Crabeels Met illustraties van Emma Thyssen
Paperback
ISBN 978-94-6401-331-3
Wonderkonijn 1: Ruzie in Rome! Kim Crabeels Met illustraties van Emma Thyssen
Paperback
ISBN 978-94-6401-331-3
€ 8,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 30 jun. 2021

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Konijn Fluffi is het zat. Hij háát mensen, in het bijzonder zijn baasje dat niet zo heel goed voor hem zorgt. Op alweer een doodsaaie dag ontsnapt Fluffi uit zijn hok om de wondere wijde wereld te ontdekken. En die blijkt nog veel groter dan hij dacht! Fluffi heeft ook een hekel aan knaagdieren. En aan opgepakt worden. En aan nog een hele rist superirritante dingen. Maar Fluffi is nog maar net vertrokken of hij komt al met een knaagdier in contact. En als Fluffi onverwacht wordt opgepakt, blijkt ook dat toch mee te vallen. Ze vliegen naar Italië! In Ruzie in Rome! krijgt Fluffi een spoedcursus ‘wereldreiziger’. En omdat daar een nieuwe naam bij hoort, kiest Fluffi resoluut voor KENNY KEUTELAAR. Juist ja.

In de 7-delige stripreeks Wonderkonijn staat in elke strip een wereldwonder centraal. Naast een knotsgek konijnenavontuur krijgen jonge lezers tal van boeiende weetjes over het wereldwonder, het land, de geschiedenis én hoe je konijnen gelukkig houdt. Gemaakt door Kim Crabeels en Emma Thyssen met veel humor, spitsvondigheid en liefde voor konijnen.

Over de auteur

Over de auteur


Kim Crabeels fantaseerde vroeger over een wereld vol sprekende dieren. Toen vond men dat apart, vandaag is dat gewoon haar job. Ze geeft tal van lezingen over haar bekroonde en vertaalde boeken en werkt als cultuurprogrammator voor PIEP in Leuven.


Emma Thyssen is zelfstandig illustrator en freelance-ontwerper van kinderboeken, huisstijlen, familieparcours, reis- en restaurantgidsen, kindercollecties en luisterboeken in Antwerpen. Haar werk werd al meermaals bekroond.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Kim Crabeels
IllustratorEmma Thyssen
ISBN978-94-6401-331-3
Cover typePaperback
Formaat22 x 29
Aantal pagina's36
Geplande publicatiedatum30 jun. 2021
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies