Zebra-management Tim Claes
Paperback
ISBN 978-94-6337-186-5
€ 29,95
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 8 jan. 2019

- +
OF
Korte inhoud

Details

Wat doe je wanneer je als manager met je rug tegen de muur staat? Hoe buig je een neerwaartse spiraal waarin een afdeling zich bevindt om? Hoe krijg je je medewerkers zover dat ze jou volgen? Hoeveel tijd is je daarvoor van hogerhand gegund? En hoe ga je in godsnaam om met alle obstakels die je onderweg tegenkomt?

Om als manager je strepen te verdienen, moet je teruggrijpen naar de basisbeginselen van goed management: mensen laten groeien, een duidelijke strategie uittekenen en resultaten halen. Dat is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dat ondervond ook Tim Claes toen hij binnen een grote organisatie verantwoordelijk werd voor een afdeling die ten dode was opgeschreven.

Zebra-management is het resultaat van Tims zoektocht naar praktische antwoorden. In dit boek toont hij hoe je met een gezonde portie boerenverstand, een duidelijke focus op daadkracht en het driedimensionale samenspel van mensen-strategie-uitvoering zelfs de meest complexe uitdagingen het hoofd kunt bieden.

Over de auteur

Over de auteur


Tim Claes kan terugblikken op twintig jaar managementervaring bij o.a. Axias, Real Software, Realdolmen, Idea en Astadia (Antwerpen, Brussel, Londen, Delhi en Houston). Hij is getrouwd met Kim Van Damme, is de trotse vader van drie dochters, volleyballer, occasioneel marathonloper ... en staat vooral garant voor twee volle meters pure managementpassie.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Tim Claes
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-186-5
Cover typePaperback
Formaat160 x 240
Aantal pagina's268
Publicatiedatum8 jan. 2019
Koop online bij: Standaard Boekhandel

Anderen bekeken ook


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies