A blueprint for happiness

Sebastien Bellin
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6383-371-4
A blueprint for happiness Sebastien Bellin
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6383-371-4
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 19 aug. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Sebastien Bellin had waarschijnlijk moeten sterven op 22 maart 2016 in Zaventem, maar dat gebeurde niet. Het leven gaf hem alle redenen om een slachtoffer te zijn, maar hij koos ervoor om te overleven. Wat volgde was niet alleen een maandenlange revalidatie, Sebastien kreeg ook een ondenkbare levensles cadeau. Hij ontdekte dat het recept voor een gelukkig leven verbazingwekkend simpel is. Moet je echt een bomaanslag overleven om dat te beseffen? vroeg hij zich af. Vandaag is hij een betere versie van zichzelf en klaar om zijn blauwdruk voor een gelukkig leven met je te delen.

Dit boek is een onverwacht positief en indrukwekkend verhaal van een overlever. Sebastien neemt je mee op zijn tocht naar dat eenvoudige inzicht dat van hem een tevreden en gelukkig mens maakt. Hij dompelt je onder in een warm bad en zet je aan het denken over de kwaliteit van je eigen privé- en professionele leven.

Over de auteur

Over de auteur


Sebastien Bellin speelde 15 jaar professioneel basketbal in Italië en België en was 5 jaar aanvoerder van het Belgische nationale team. Na zijn basketbalcarrière maakte hij deel uit van het oprichtersteam dat Keemotion lanceerde, ’s werelds eerste geautomatiseerde videoproductiesysteem. Als overlevende van de terroristische aanslag in 2016 op de luchthaven van Zaventem dankt hij zijn herstel aan zijn atletische mentaliteit en gewoonten. Hij is als ondernemer actief in start-ups op het gebied van IT, gezondheid en onderwijs.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Sebastien Bellin
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-371-4
Cover typePaperback met flappen
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's224
Geplande publicatiedatum19 aug. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling