Over Pelckmans Uitgevers

Pelckmans uitgevers

 

Pelckmans Uitgevers wil de lezer van vandaag inspireren, informeren en ontspanning bieden met boeken die bijblijven, boeken die je beleeft. Met een neus voor trends van nu en morgen brengen we romans, kinder- en jeugdliteratuur, memoires, kook- en andere doeboeken, verhalende en geëngageerde essays. We werken met toonaangevende auteurs, illustratoren en vormgevers die aansluiting vinden bij de leefwereld en de aspiraties van een divers publiek.


Pelckmans uitgevers

Expertise blijven optimaliseren

Pelckmans Uitgevers maakt educatieve, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven en verzorgt opleidingen. We bieden aan lezers, opleiders en studerenden informatie, vorming, ontspanning, inzicht en inspiratie. Deze brede waaier aan activiteiten zorgt voor een interessante kruisbestuiving en stimuleert ons om onze expertise op elk terrein te optimaliseren.


Pelckmans uitgevers

Hechte vertrouwensrelatie en deskundige ondersteuning

Vanuit een sterke en doelgerichte organisatie creëert Pelckmans Uitgevers een hechte vertrouwensrelatie tussen auteurs, uitgevers, redacteurs en medewerkers. We bieden auteurs deskundige ondersteuning bij het realiseren en het commercialiseren van hun projecten. Op die manier brengen we onze expertise naar een zo breed mogelijk publiek. Zo verstevigen we onze voortrekkersrol op het gebied van educatieve, algemene en professioneel-wetenschappelijke uitgaven.


Pelckmans uitgevers

Ervaring als motor voor vernieuwing

We willen onze lezers analoog en digitaal bereiken en de mogelijkheden van elke drager maximaal inzetten. Door vernieuwing, expertise en passie voor ons vak te delen, bouwen we aan de uitgeverij van de toekomst.

 

 

Historiek

Onze vestigingen
Bereikbaarheid
Van maandag tot donderdag, telkens van 8.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00. Op vrijdag tot 16.00.

Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.
Contact
Brasschaatsteenweg 308
2920 Kalmthout

Mechelsesteenweg 271/11
2018 Antwerpen

Platteberg 8
9000 Gent

Veemarktkade 8
NL - 5222 AE ’s-Hertogenbosch

T 03 660 27 00
klantendienst@pelckmans.be

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies