Nieuws

Het aftellen kan beginnen. Boektopia 2023 komt steeds dichterbij. Wij kunnen alvast niet wachten op deze week vol leesplezier!

Lees meer

Boektopia: een groot boekenfeest in heel Vlaanderen

Lezen doet beleven. En van 28 oktober tot 5 november 2023 nog wat meer, live in Kortrijk Xpo. In zalen vol belevingen en de geur van nieuwe en vers gesigneerde boeken. De ideale uitstap voor jong en al wat langer jong.

Lees meer

Op 28 oktober is het zover: dan start Boektopia en het zal beslist één groot boekenfeest worden. Kom van 28 oktober t.e.m. 5 november naar Kortrijk Xpo en ontmoet jouw favoriete schrijvers.

Lees meer

Wees gewoon jezelf! Kop op! We zeggen het allemaal wel eens tegen onze kinderen. Maar hoe doe je dat dan? Deze boeken leren je kinderen al op jonge leeftijd om te gaan met tegenslag, ontgoocheling en verlies. En ze bieden vooral ook troost, hoop en kracht om weer op te staan nadat je gevallen bent.  

Lees meer

Het nieuwe schooljaar is nu echt begonnen. Bezorgt de vraag 'wat eten we vanavond?' je nu al stress? Onze kookboeken bieden je eindeloze inspiratie voor lekkere, voedzame én snelle gerechten. Smakelijk!

Lees meer

'Peninsula' van Lieven Stoefs op de Shortlist van De Bronzen Uil 2023!

Lees meer

Hoera, vakantie! Eindelijk tijd om te ontspannen met een goed boek. Wij geven je tien boekentips om op je leeslijstje te zetten.

Lees meer

Een pakket met boeken voor de vakantie: dat schenkt minister-president Jan Jambon aan elke minister van de Vlaamse Regering. Voor de samenstelling van de pakketten kon de minister-president rekenen op het advies van het BoekenOverleg en de Groep Algemene Uitgevers (GAU).

Lees meer

Het leukste aan de grote vakantie? Je kinderen hebben nog meer tijd om door te brengen met vrienden. Naast spelen kunnen ze natuurlijk ook gezellig samen lezen. We tippen vier boeken over vriendschap om nog even weg te dromen bij heerlijke verhalen tijdens de zomer.

Lees meer

Joepie zomervakantie! Het perfecte moment om samen met je (klein)kinderen, neefjes en nichtjes of andere kleine boekenwurmen te lezen. Wij selecteren vier prachtige jeugdboekentips om samen te lezen. Pluspunt? Ze stimuleren om naar buiten te gaan!

Lees meer

1-10 of 65


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies