Achteraf is het makkelijk (e-book) Hans Bevers
E-book
ISBN 978-94-6310-364-0
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 23 aug. 2018

- +
OF
Korte inhoud

Details

Economie kun je niet begrijpen zonder oog te hebben voor geschiedenis, filosofie en gezond verstand. Alleen op die manier krijgen wetenschappelijke inzichten en cijfers betekenis. En dat is juist wat Hans Bevers doet: hij vertelt het verhaal achter een aantal principes waarmee we ons kunnen wapenen tegen de volgende grote economische schok. Die is onvermijdelijk.

Het verhaal van Achteraf is het makkelijk begint ook met een crisis, die van 2008. Toen stortte de financiële wereld in elkaar. Hans Bevers zette zijn eerste stappen als econoom terwijl iedereen met de handen in het haar zat. Het verbaasde hem dat we op dat moment zo weinig deden met de nuttige kennis die we wel hadden. Die fout kunnen we beter niet nog een keer maken.  

Over de auteur

Over de auteur

Hans Bevers (1982) studeerde economie aan de Universiteit Antwerpen en is sinds 2016 hoofdeconoom van Bank Degroof Petercam. In die functie volgt hij de Belgische en internationale economische ontwikkelingen op de voet. Daarvoor werkte hij bij Voka en KBC. Hans Bevers is een veelgevraagde gastspreker en een opkomende stem in het publieke debat.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Hans Bevers
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-364-0
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's240
Publicatiedatum23 aug. 2018
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling