Amigurumi Fantasy Joke Vermeiren
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6131-878-7
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 5 okt. 2018

- +
OF
Korte inhoud

Details

Haal je haaknaald boven en schuif je fijnste stoel erbij: met de patronen in deze gloednieuwe verzameling tover je in een handomdraai 14 fantastische amigurumi uit je haaknaald!

Laat je meeslepen door de schitterende wezentjes in deze magische wereld. Ga een eindje zwemmen met de zeemeermin en de nimf, probeer Nessie te spotten, speur naar draken in hun grot en volg de elfjes en eenhoorns doorheen het betoverde bos. En er wacht nog veel meer op je aan het einde van deze regenboog!

Zowel beginners als geoefende hakers kunnen de meest magische amigurumi tevoorschijn toveren met een paar bewegingen van hun haaknaald. Alle patronen zijn voorzien van heldere instructies en toelichting bij alle steken die gebruikt worden in het boek, waardoor het een kleine stap wordt om je eigen fantasywereld tot leven te brengen.

Over de auteur

Over de auteur

JOKE VERMEIREN is de bezielster van Zoomigurumi: een succesvolle reeks haakboekjes met vrolijke en originele patronen van amigurumidiertjes. Daarnaast publiceerde ze onder andere Amigurumi aan het werk (2014), Amigurumi babydieren haken (2015), Amigurumi Circus (2016) en Amigurumi Monsters (2017).
Details

Extra informatie

Auteur(s)Joke Vermeiren
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-878-7
Cover typePaperback met flappen
FormaatNee
Aantal pagina's128
Publicatiedatum5 okt. 2018

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling