Amigurumi Monsters 2 (e-book) Joke Vermeiren
E-book
ISBN 978-94-6131-890-9
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 10 sep. 2018

- +
OF
Korte inhoud

Details

Haak nog meer schattige griezels!

Vraag jij je soms af wat zich verbergt onder je favoriete wol, waardoor die stapel elke dag een beetje groeit? Kom stilletjes dichterbij, neem voorzichtig de bovenste bollen vast en kijk… Misschien vang je wel een glimp op van de wolmonsters die gezellig tussen de kleurrijke draadjes wonen.

Ze zijn er in elke vorm en elke kleur, en ook al lijken ze op het eerste gezicht een beetje eng, eigenlijk zijn ze ongelofelijk lief. Vijftien dappere ontwerpers van over de hele wereld hebben alle hoeken van hun haakstudio’s uitgekamd en ze hebben de meest ongelofelijke (en ondeugende) monsters voor je gevonden!

Knip je zaklamp aan en kijk wat er allemaal tussen de pagina’s van dit boek schuilt; zowel beginners als ervaren haakfans zullen beloond worden met de grappigste gehaakte griezels die je ooit gezien hebt! Alle patronen hebben heldere instructies en toelichting bij alle haaksteken. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te passen, zodat je er ook echt je eigen amigurumimonster van kunt maken.

 

Over de auteur

Over de auteur

JOKE VERMEIREN is de bezielster van de Zoomigurumi- en Amigurumi-reeksen, praktische boekjes met de allerleukste haakpatronen. Neem ook een kijkje op www.amigurumipatterns.net, www.allcrochetpatterns.net en www.allsewingpatterns.net.

 

Details

Extra informatie

Auteur(s)Joke Vermeiren
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-890-9
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum10 sep. 2018
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies