Amigurumi Winter Wonderland (e-book) Joke Vermeiren
E-book
ISBN 978-94-6131-354-6
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 4 aug. 2017

- +
OF
Korte inhoud

Details

Hou jij er ook van om je huis om te toveren tot een warme thuis, om van je kerstboom een unieke creatie te maken en je familieleden te verwennen met leuke zachte cadeautjes? Dit winterse haakboek heeft het allemaal!

De Italiaanse Ilaria Caliri is verzot op amigurumi. Ze hoeft maar naar een bol garen te kijken en de inspiratie voor een nieuw figuurtje borrelt al op. Dit boek verzamelt haar leukste winterse figuurtjes, zoals een vrolijke Kerstman, speelse elfjes en een knuffelbare sint-bernardshond. Daalt de temperatuur onder het vriespunt? Neem dan een bolletje garen en dit boek op je schoot, en je bent zo in Winter Wonderland!

Dit boek bundelt 15 patroontjes, eenvoudig zelf te maken en volledig aan je eigen voorkeur aan te passen. Beginners kunnen na een korte introductie tot de verschillende steken en technieken ook meteen aan de slag. Ilaria Caliri’s patroontjes waren ook al te vinden in de populaire Zoomigurumireeks.

Over de auteur

Over de auteur

De Italiaanse Ilaria Caliri is verzot op amigurumi. Ze hoeft maar naar een bol garen te kijken en de inspiratie voor een nieuw figuurtje borrelt al op. 
Details

Extra informatie

Auteur(s)Joke Vermeiren
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-354-6
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum4 aug. 2017
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling