Araya Chrostin
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6383-273-1
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 nov. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Na de dood van haar vader ziet de twintigjarige Araya geen andere optie dan bij haar moeder te gaan wonen in Thailand. Alleen: ze is daar nog nooit geweest.

In Araya gaat het gelijknamige hoofdpersonage op zoek naar zichzelf in een land dat haar compleet vreemd is, waar ze de taal niet spreekt en geen vrienden heeft. Tot ze Mariko ontmoet, die haar meesleurt in de ondergrondse jongerencultuur van het bruisende Bangkok. Hun vriendschap betekent gauw de wereld voor Araya, tot die plotsklaps instort.

Araya is een modern coming-of-ageverhaal over (zelf)liefde in een constant veranderende wereld, echte vriendschap, een complexe moederband en vechten voor waar je in gelooft.

Over de auteur

Over de auteur


Christina ‘Chrostin’ De Witte is illustrator, schrijver en cartoonist. Ze tekent wekelijks in De Standaard Magazine over haar avonturen als twintiger. In 2018 debuteerde ze met Sommige meisjes houden niet van roze, dat ondertussen in zeven talen is verschenen. Naast tekenen houdt ze van knutselen, koken en gewichtheffen. Haar nieuwe droom is om haar graphic novel ooit verfilmd te zien.

Details

Extra informatie

Auteur(s) Chrostin
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-273-1
Cover typePaperback met flappen
FormaatNee
Aantal pagina's240
Geplande publicatiedatum15 nov. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies