Back to basics in leiderschap

Michel De Coster
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6401-933-9
Back to basics in leiderschap Michel De Coster
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6401-933-9
€ 30,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 14 dec. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

Leidinggeven is een vak.

Je wordt het vanaf de dag dat je een groep mensen, een team experten gaat aansturen. Die dag stop je zelf met expert te zijn en tijd te steken in de dingen die niet meer bij jouw takenpakket horen. Vanaf dat moment ga je teams bouwen en coachen, plannen maken en aan de toekomst werken.

Veel leidinggevenden snappen dat wel, maar doen het niet. Ze blijken helemaal niet bezig te zijn met datgene waar ze eigenlijk mee bezig zouden moeten zijn. Hoe hoger in een organisatie, hoe meer je moet managen, coachen en het werk aan de experten moet overlaten. Daarom keert dit boek terug naar de basis van het leidinggeven.

In deze praktische, pragmatische leidraad presenteert Michel De Coster 18 skills die een goede, moderne leider allemaal moet hebben om het verschil te kunnen maken. Hij nodigt je uit om na te denken over de manier waarop je vandaag werkt, om te stoppen met focussen op details en wel ‘goedebazendingen’ te gaan doen. En vooral: om jezelf daar verder in te ontwikkelen. Je mensen zullen je ervoor bedanken!

Over de auteur

Over de auteur

Michel De Coster coacht leidinggevenden van alle slag en pluimage. Hij was voordien topmanager bij Colt Telecom, BT Global Services, Belgacom en SFR. Daarnaast speelt Michel basgitaar bij De Mens.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Michel De Coster
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-933-9
Cover typePaperback met flappen
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Publicatiedatum14 dec. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling