Beter werken met coaches e-book Dirk Versées
E-book
ISBN 978-94-6337-039-4
€ 19,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 17 okt. 2016

- +
OF
Korte inhoud

Details

Coaching is vandaag niet meer weg te denken in organisaties. Maar het roept ook veel vragen op zoals: Wat kan ik verwachten van coaching? Wat kunnen we zelf organiseren, wat kunnen we niet? Waar vind ik de coach die ik zoek? Hoe weet ik dat dit beantwoordt aan mijn verwachting? Wat kost me dat, en wat levert het op? Hoe evalueer ik een coachingtraject?

Het boek biedt antwoord op deze vragen. Het schetst heldere kaders, geformuleerd vanuit de praktijk en aangevuld met beschikbaar wetenschappelijk onderzoek. De auteur licht ook een tipje van de sluier over de evolutie van coaching in de toekomst.

Beter werken met coaches is bestemd voor de CEO, de HR-manager, en de bedrijfsleider of manager die een praktische houvast wenst voor het opzetten van een coachingbeleid.

Met voorwoord door Prof. Jesse Segers (AMS)

Met aanbeveling van Alexander Waringa (NOBCO)

Dirk Versées werkt als businesscoach in diverse organisaties. Zijn bedrijf Navigo Assistance biedt een omgeving waar leidinggevenden, individuele medewerkers, teams en ook coaches terecht kunnen voor hun professionele ontwikkeling. Hij is ICF gecertificeerd en een gewaardeerd spreker en begeleider als systeem georiënteerd coach.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Dirk Versées
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-039-4
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum17 okt. 2016
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling