Betoverende amigurumiknuffels 2 (e-book) Mari-Liis Lille
E-book
ISBN 978-94-6131-822-0
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 23 jan. 2018

- +
OF
Korte inhoud

Details

Na het internationale succes van Betoverende amigurumiknuffels tovert haakontwerpster lilleliis 15 gloednieuwe dierenknuffels uit haar haaknaald. Met dit boek in de ene hand en je haaknaald in de andere maak je deze hartveroverende ontwerpen in een oogwenk.

Lilleliis’ onweerstaanbare stijl verenigt Japanse amigurumitechnieken met de bij ons zo geliefde teddybeertraditie, en voegt daar de allerschattigste details aan toe: een mooi stukje stof, unieke knoopjes of een restje kant. Op die manier kun ook jij een heel eigen creatie maken. Originele knuffels, met veel liefde en warmte gemaakt, zijn bijzonder, want de allerkleinsten nemen ze overal mee naar toe… en fluisteren ze hun wildste dromen en avonturen in.

De ontwerpen in dit boek zijn voor beginnende tot gevorderde hakers en je vindt patronen terug voor zowel kleine als grote knuffels. Dankzij de eenvoudig te volgen instructies en prachtige foto’s kun je meteen aan de slag. Deze betoverende knuffels zullen jou en je kleine hartendieven ongetwijfeld heel veel liefde en plezier schenken!

Over de auteur

Over de auteur

Mari-Liis Lille is pianiste en moeder van drie.  Haar passie voor haken werd samen met haar derde kindje geboren.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Mari-Liis Lille
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-822-0
Cover typeE-book
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's176
Publicatiedatum23 jan. 2018
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling