Boeboeks - De grote oversteek Marc de Bel Met illustraties van Frieda Van Raevels
Niet van toepassing
ISBN 5407226503509
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 19 sep. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Dit fantastimastische gezelschapsspel neemt je mee naar de vuilnisbelt aan de rand van het Biezebos, waar de Boeboeks zich geregeld rot amuseren. De belt ligt immers bezaaid met allerlei adembenemende schatten die hun teentjes doen krullen van plezier. Desondanks weten onze groene vrienden dat ze niet te overmoedig te werk mogen gaan. De gevaren die op de loer liggen, zijn talrijk en nooit te onderschatten. De vuilnisbelt oversteken klinkt dus een stuk simpeler dan het in werkelijkheid is… Durf jij dit keutelspannende avontuur aan en help jij Piepel, Soeza, Pit en Puf om de belt over te steken?

Met alles wat je in de doos vindt, kun je kiezen uit twee spelvormen naargelang de leeftijd van de spelers. De oversteek maken kan al vanaf 4 jaar. Op een speelse manier leren de kleinste keutels kleuren en voorwerpen herkennen en benoemen en ontwikkelen ze richtinggevoel. Maar ook voor minder kleine keutels vanaf 8 jaar is dit een doosje boordevol pret. Door de speelkaarten toe te voegen, creëer je extra uitdaging en leg je het lot van de spelers in handen van allerlei kleine gelukjes en obstakels op de vuilnisbelt. Want van de belt mag je altijd het onverwachte verwachten!

Over de auteur

Over de auteur


Marc de Bel gaf twintig jaar les in het vierde leerjaar. In 1986 debuteerde hij met Het ei van oom Trotter en in 1993 verscheen met Het web van de suikerspin het eerste avontuur van de Boeboeks. Al 30 jaar trekken jong en oud met Piepel, Soeza, Pit en Puf naar het Biezebos en de vuilnisbelt. Hoog tijd om dat te vieren met het allereerste Boeboeks-gezelschapsspel! Marc valt geregeld in de prijzen bij de Leesjury en werd al bekroond met De Kleine Cervantes en Inclusieve Griffels.


Frieda Van Raevels studeerde animatie aan het RITS. Ze is freelance-illustrator en specialiseert zich in illustraties voor kinderen. Zij voorziet de knotsgekke avonturen van de Boeboeks van sprekende tekeningen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Marc de Bel
IllustratorFrieda Van Raevels
ISBN5407226503509
Cover typeNiet van toepassing
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum19 sep. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling