Boeboeks - Knuffel Pit Marc de Bel Met illustraties van Frieda Van Raevels
ISBN 5407226503646
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 11 mrt. 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

Boeboeks zijn kleine, groene aardewezentjes. Ze leven met de rest van de familie in een keiknus holletje onder een boom in het Biezebos. Pit en Puf amuseren zich fantastimastisch aldaar. Ze spelen er hele dagen! Maar soms, zo heel af en toe, maken ze een uitstapje naar de mensenwereld. Dat vinden ze tenenkrullend en erg spannend. Een belevenis waarvan hun boeboekhartje sneller gaat slaan! Met Pit en Puf erbij is elk avontuur keutelleuk en elk samenzijn een waar festijn waar je letterlijk en figuurlijk knuffelwarm van wordt.

Over de auteur

Over de auteur

Marc de Bel gaf twintig jaar les in het vierde leerjaar. In 1986 debuteerde hij met Het ei van oom Trotter en in 1993 verscheen met Het web van de suikerspin het eerste avontuur van de Boeboeks. Al 30 jaar trekken jong en oud met Piepel, Soeza, Pit en Puf naar het Biezebos en de vuilnisbelt. Voortaan kan dat ook letterlijk met de knuffelversie van de kleinste keutels aan je zij. Marc valt geregeld in de prijzen bij de Leesjury en werd al bekroond met De Kleine Cervantes en Inclusieve Griffels.


 


Frieda Van Raevels studeerde animatie aan het RITS. Ze is freelance-illustrator en specialiseert zich in illustraties voor kinderen. Ze voorziet de knotsgekke avonturen van de Boeboeks van sprekende tekeningen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Marc de Bel
IllustratorFrieda Van Raevels
ISBN5407226503646
Cover typeNee
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's1
Publicatiedatum11 mrt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling