Breek de week-kaartjes Uwe Porters Met illustraties van Tasja Van Rymenant
Niet van toepassing
ISBN 978-94-6337-780-5
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 1 feb. 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

We staan niet altijd stil bij hoe belangrijk intimiteit en seksualiteit in alle levensfasen en vooral hoe uitdagend erover communiceren kan zijn. Deze kaartjes geven een laagdrempelig zetje.

Laat het kaartje spreken, opwarmen en verbinden. Wanneer jullie willen, op jullie tempo. De kaartjes zijn divers en open-minded. Geen taboes, geen schaamte. Vrij, puur en prachtig. Voor iedereen.

Geef ze aan het ontbijt, verstop ze onder het kussen, in een laptoptas. Laat achter bij de tandenborstel of kleef er eentje op de spiegel. Met een magneetje aan de dampkap of op het stuur van de auto. Schrijf elkaar week.

Uit de pen en het hoofd van je vroedvrouw Uwe Porters, van de hand van Tasja Van Rymenant, naar het concept van de gelijknamige Intsagrampagina @breek_deweek.

Over de auteur

Over de auteur

Uwe Porters is een vroedvrouw die toevallig ook schrijfster en moeder werd. Met haar 42.000 volgers deelt ze open en bloot alles rond vroedvrouwerij, seksualiteit, intimiteit en de communicatie daaromtrent. Elke woensdag lanceert ze een pikante vraag op het Instagramprofiel @breek_deweek en laat ze haar volgers uit bed klappen. Breek de week was geboren. De bijbehorende kaartjes toveren het online gebeuren om tot iets tastbaars, iets voelbaars, iets innigs.


Tasja Van Rymenant is fotografe en illustratrice. Ze houdt van rust, rust in haar hoofd en rust om haar heen. De drang naar minder in plaats van meer uit zich in haar werk. Ze weet met eenvoudige lijnen en zacht kleuren sterke boodschappen en diepere betekenissen over te brengen en de woorden van Uwe te bekrachtigen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Uwe Porters
IllustratorTasja Van Rymenant
ISBN978-94-6337-780-5
Cover typeNiet van toepassing
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's1
Publicatiedatum1 feb. 2024
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling