Breinrust (e-book) Inge Declercq
E-book
ISBN 978-94-6383-451-3
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 7 jun. 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

In tijden van hoge werkdruk, telewerk en meeting-hoppen is het recht op ontkoppelen of deconnectie actueler dan ooit. De grenzen en de balans tussen privé- en beroepsleven zijn nog nooit zo vaag en fragiel geweest – en de ‘uitknop’ wordt nog maar moeilijk gevonden.

Dat is niet zonder gevolgen: onze hersenen kunnen al die prikkels niet meer verwerken, we geraken overprikkeld en gaan in overdrive. Moeheid, gezondheids- en slaapproblemen liggen op de loer en er is maar één remedie: breinrust.

Dr. Inge Declercq gidst je als neuroloog, neurowetenschapper, slaap- en stressspecialist en coach naar die breinrust. In dit praktische boek neemt ze je mee achter de neurowetenschappelijke schermen van deconnectie. Breinrust reikt je een handige toolbox aan waarin begrijpelijke (neuro)wetenschap wordt omgezet naar concrete handvaten en inzichten.

Over de auteur

Over de auteur

Dr. Inge Declercq is arts, neuroloog en gecertifieerd slaapexpert. Ze is verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en oprichter van SleepWell&StressLess. Ze geeft tal van workshops en seminaries aan bedrijven en schreef eerder De kracht van slapen (2020) en Slaap wijzer (2022).

Details

Extra informatie

Auteur(s)Inge Declercq
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-451-3
Cover typeE-book
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's220
Publicatiedatum7 jun. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling