C-level Mindset Carolien Van Den Bosch
Paperback
ISBN 978-94-6383-497-1
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 3 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Onze wereld in constante verandering heeft een enorme impact op onze werkomgeving, en de snelheid waarmee transformaties op ons afkomen is overweldigend. Het lijkt haast onmogelijk om in deze volatiele tijden professioneel te kunnen gedijen, laat staan te excelleren. En toch lijken sommigen immuun te zijn voor die omwentelingen. Individuen die door onze complexe wereld navigeren en opmerkelijke professionele prestaties leveren. Wat hen kenmerkt, is een set specifieke skills die hen onderscheidt van anderen en hen toelaat te blijven groeien.

In C-level Mindset toont Carolien Van Den Bosch wat die skills zijn en daagt ze je uit om zelf volop in te zetten op jouw ‘C-level mindset’. Want die is niet voorbehouden aan mensen op C-level posities – iedereen, op welk niveau dan ook, kan die skills ontdekken, voeden, inzetten, en zo voor zichzelf en hun omgeving een verschil maken.

Met heldere, wetenschappelijke inzichten, sprekende anekdotes en concrete handvaten neemt Carolien je stapsgewijs mee doorheen de 7 essentiële skills die ook van jou een toppresteerder maken!

Over de auteur

Over de auteur

Carolien Van Den Bosch komt uit een familie waar topsport niet weg te denken was, maar volgde haar eigen weg naar de financiële sector. Die ervaring nam ze mee toen ze een carrièreswitch maakte die haar twee passies samenbrengt: business en wellbeing. Vandaag is ze een veelgevraagde keynotespreker bij (internationale) organisaties, consultant voor bedrijven én executive coach.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Carolien Van Den Bosch
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-497-1
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum3 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling