Cijfers en Letters Peckmans
ISBN 5407226503585
€ 29,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 31 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Maak kennis met Cijfers en Letters, het ultieme familiespel dat de spanning van het populaire televisieprogramma naar je woonkamer brengt. Bereid je voor op hersenkrakende uitdagingen, ga de strijd aan en maak voor eens en altijd uit wie het rekenwonder en wie de lettereter van het gezelschap is!

Spelers nemen het eerst tegen elkaar op in drie spannende rondes waarin cijfers en strategisch denken centraal staan. Het is een race tegen de klok én je tegenstanders om te bewijzen dat jij de cijfers met precisie en snelheid kan kraken. Vervolgens duiken de spelers in de wereld van de taal in drie zinderende letterrondes. Met negen letters ter beschikking proberen ze om een zo lang mogelijk bestaand woord te vormen. Het is een krachtmeting tussen woordenschat en creativiteit waarbij elke letter telt.

Cijfers en Letters is een gezelschapsspel om samen van te genieten waarin opperste concentratie en eindeloos gelach elkaar afwisselen. Of je nu een wiskundig wonderkind of een woordkunstenaar in wording bent, iedereen kan zijn kans wagen. Rond het spelbord is plaats voor twee tot zes rekenwonders en lettereters vanaf 10 jaar. Verzamel de spelers, scherp je verstand en doe een gooi naar de overwinning!

Details

Extra informatie

Auteur(s) Peckmans
IllustratorNee
ISBN5407226503585
Cover typeNee
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina'sNee
Geplande publicatiedatum31 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling