Communiceren als het (nog niet) brandt (e-book)

Eveline De Ridder
E-book
ISBN 978-94-6401-606-2
Communiceren als het (nog niet) brandt (e-book) Eveline De Ridder
E-book
ISBN 978-94-6401-606-2
€ 19,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 17 aug. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

Bij crisiscommunicatie denkt iedereen aan rampen en ongevallen. Hoewel zulke gebeurtenissen heel vaak zeer ingrijpend zijn voor je bedrijf, zijn ze op communicatievlak niet de moeilijkste – als je tenminste goed bent voorbereid.

Veel moeilijker wordt het wanneer je bedrijf te maken krijgt met een smeulend vuurtje, een issue dat kan uitgroeien tot een regelrechte reputatieramp. Weinig boeken beschrijven hoe je daarmee kunt omgaan. Bovendien leven we in een tijd waarin iedereen torenhoge verwachtingen heeft van communicatie en het zelf vaak beter weet. Onderduiken of de vlucht vooruit? Schuld bekennen of de paraplu opentrekken? Excuses of in de aanval gaan? De CEO of de woordvoerder het woord laten voeren? Wat is vandaag de juiste reactie?

Aan de hand van 20 jaar ervaring in ‘moeilijke’ communicatie en talrijke cases biedt Eveline De Ridder een handleiding voor communicatieprofessionals en -managers, maar evengoed voor iedereen uit de bedrijfswereld die denkt dat hem of haar niets kan overkomen. Dit boek weegt pro’s en contra’s af en toont hoe je kunt leren uit fouten. Want communicatie is dan misschien geen exacte wetenschap, maar het buikgevoel kan zeker worden aangescherpt.

Over de auteur

Over de auteur

Eveline De Ridder heeft meer dan 20 jaar ervaring in crisiscommunicatie en reputatiemanagement voor bedrijven in België. In 2008 richtte ze met drie partners in crime het onafhankelijke communicatieagentschap Whyte Corporate Affairs op, dat in korte tijd zijn plaats aan de top opeiste.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Eveline De Ridder
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-606-2
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's184
Publicatiedatum17 aug. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling