Confessions of a teenage serial killer 1 - De beschermengel

Bjorn Van den Eynde
Paperback
ISBN 978-94-6401-890-5
Confessions of a teenage serial killer 1 - De beschermengel Bjorn Van den Eynde
Paperback
ISBN 978-94-6401-890-5
€ 17,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 28 okt. 2022

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Adana wees onder de indruk naar het borstbeen van de jongen. Met zwarte stift was er een tekst op geschreven. ‘Ne la touchez pas.’ Het betekende zoveel als: raak haar niet aan. Hoewel de persoon in het water een jongen was. Op het borstzakje van zijn truitje stond zijn naam gedrukt. Yanis Fournier. Zijn mond lag wagenwijd open, en ook aan zijn nek en op zijn truitje zaten rode vlekken.

In Rocher de Bohanan wordt golden boy Yanis Fournier (18) vermoord. Drie messteken en de handgeschreven tekst ‘Ne la touchez pas’ op zijn borst zijn de handtekening van de dader. Raak haar niet aan...

De onopvallende en onpopulaire Alix Vexin-Blanc (16) komt plots ongewild in de spotlight te staan. Een week eerder had ze een erg onplezierige aanvaring met Yanis. Probeert iemand haar te beschermen? En is hij of zij bereid daarvoor te doden? Niemand weet of het bij één slachtoffer zal blijven. En is Alix wel zeker dat ze zelf ook veilig is voor haar mysterieuze ‘beschermengel’?

Confessions of a teenage serial killer is een nieuwe YA-reeks van de auteur van Team Mortis die jonge seriemoordenaars zelf aan het woord laat, en alle elementen van een straffe thriller in huis heeft.

Over de auteur

Over de auteur

Bjorn Van den Eynde is jeugdauteur, tv-scenarist en regisseur. Hij werkte al voor tal van toonaangevende jeugdreeksen en films.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Bjorn Van den Eynde
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-890-5
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's216
Geplande publicatiedatum28 okt. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies