Confessions of a teenage serial killer 2 - Fanfiction

Bjorn Van den Eynde
Paperback
ISBN 978-94-6337-637-2
Confessions of a teenage serial killer 2 - Fanfiction Bjorn Van den Eynde
Paperback
ISBN 978-94-6337-637-2
€ 17,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 16 aug. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Een onbekende moordenaar brengt een tienermeisje om het leven en ontvoert haar vriend. Pittig detail: de moord werd geinspireerd door het kortverhaal van Wattpad-sensatie Julia Aquino, een ietwat teruggetrokken en vreemd meisje uit Sardinie, Italie.

De jonge voetballer Matteo Giunta is ook schrijver, hetzij helemaal niet zo goed, en fan van het werk van ‘Julia17’. Wanneer hij samen met zijn oudere broer en kleine zus naar de regio verhuist waar Julia woont en waar de moord plaatsvond, ziet hij zijn kans. Hij wil contact maken met Julia, leren hoe zij haar verhalen schrijft en verzeild geraken in een echte true crime!

Maar de moordenaar is niet van plan te rusten en zal nog slachtoffers maken, steeds opnieuw geinspireerd door kortverhalen van Julia. Voor Matteo het goed en wel beseft, is hij intens bij de zaak betrokken. En dan is het maar de vraag of hij Julia wel echt kan vertrouwen. Is zij een slachtoffer in deze zaak… of weet ze meer over de moordenaar?

'Geloof me maar. Ik ben jouw grootste fan.'

Over de auteur

Over de auteur

Bjorn Van den Eynde is een jeugdauteur, televisiescenarist en regisseur. Na zijn opleiding Audiovisuele Kunsten aan het RITS werkte hij als regisseur voor productiehuis Eyeworks. Sindsdien legt hij zich volledig toe op het maken van fictie, als auteur voor jongeren en volwassenen en als regisseur en scenarist. Zijn youngadultreeks Team Mortis ging al meer dan 40 000 keer over de toonbank.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Bjorn Van den Eynde
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-637-2
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's220
Geplande publicatiedatum16 aug. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies