Dagboek van een anker (e-book) Sigrid Spruyt
E-book
ISBN 978-94-6383-045-4
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 20 mrt. 2019

- +
OF
Korte inhoud

Details

Of ik het niet mis, is de immer weerkerende vraag. Een vraag die zich niet zo een-twee-drie laat beantwoorden. Zelf wil ik het er namelijk nooit over hebben, over de wereld van klatergoud en nieuwigheden die ik heel bewust de rug heb toegekeerd. Mijn allergie was er immers niet alleen een voor de schmink, maar ook een voor het medium en bij uitbreiding voor de media. 

Zodra mensen je in een doosje hebben gestopt, etiket erop en klaar, raak je er niet meer uit. Dus zat ik daar nog altijd, in dat nieuwsdoosje dat me zo beknelde, en kon ik evengoed een poging wagen om de zaak uit te leggen. Hoe dat beter doen dan een blik achter de schermen bieden? Geen intellectuele betogen, wel mijn werkelijkheid, mijn reactie op het nieuwsbedrijf, onmiddellijk en minimaal gefilterd weergegeven door middel van mijn dagboeknotities.

Over de auteur

Over de auteur

Sigrid Spruyt was een Vlaamse journaliste bij de openbare omroep van 1989 tot 2010. Ze was zestien jaar te zien op tv als anker van Het Journaal. In het begin was haar werk een jeugddroom die uitkwam, maar na verloop van jaren bleek het onverenigbaar met haar wezen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Sigrid Spruyt
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-045-4
Cover typeE-book
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's240
Publicatiedatum20 mrt. 2019
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling