Dansen naar vrijheid André Pelgrims
Paperback
ISBN 978-94-6401-463-1
€ 30,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 okt. 2021

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Voor André Pelgrims is het leven een dans naar vrijheid. Het is een zoektocht naar je volle en vrije zelf, naar authentiek en persoonlijk leiderschap.

Die dans vindt zijn eigen vorm te midden van alle verschillende familiale, vriendschappelijke, professionele en maatschappelijke groepen waartoe je bewust en onbewust behoort. Deze groepen en hun leiders kunnen je hierin vertrouwen geven, anderen dagen je meer uit of staan gewoon in de weg.

Hoe loopt jouw pad? Hoe evolueert jouw dans? Weet jij wie je in al je vrijheid bent en wat je daarin te doen staat? En wat betekent dit voor de groepen die jij vervoegt, begeleidt of leidt? Hoe helpt een groep jou in deze zoektocht en wat geef jij anderen in ruil?

In lyrische stijl gaat André Pelgrims, rasexpert in groepsdynamica, op zoek naar antwoorden op deze essentiële vragen. Door eigen ervaringen te delen, vragen te stellen en de lezer een spiegel voor te houden, helpt hij iedereen die vanuit eigen kracht leiderschap wil ontwikkelen om het leven kwalitatief te doen evolueren, waardoor impliciet ook je persoonlijke draagvlak verruimt.

Over de auteur

Over de auteur


André Pelgrims begeleidt leiders en teams wereldwijd om waarachtig leiderschap, authentieke samenwerking, creativiteit en innovatie te brengen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)André Pelgrims
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-463-1
Cover typePaperback
Formaat15 x 23
Aantal pagina's240
Geplande publicatiedatum15 okt. 2021
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies