De appels blijven liggen en de piano is stil (e-book)

Else van Basten Batenburg, Ingeborg Manshoven
E-book
ISBN 978-94-6401-844-8
De appels blijven liggen en de piano is stil (e-book) Else van Basten Batenburg, Ingeborg Manshoven
E-book
ISBN 978-94-6401-844-8
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 3 mrt. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

Op 13 maart 2012 krijgt Else een telefoontje dat haar leven drastisch verandert. Een zwaar verkeersongeval met een bus in het Zwitserse Sierre betekent het einde van het leven van 22 kinderen en 6 volwassenen. Een van hen is Bart. Lieve zoon van Else en Remko, fiere grote broer van Luc en Roos.

In de eerste weken na het ongeluk beslissen Else en Remko dat ze terug een stabiele weg willen vinden in het leven. Met Bart als stille aanwezige in hun hart zoeken ze naar nieuw geluk dat in hun gezin een volwaardige plaats zal innemen. Maar hoe begin je daaraan? En kan dat nog, gelukkig zijn, na het verlies van een kind?

In dit boek vertelt Else over de weg die ze de voorbije tien jaar heeft afgelegd. Over de appels die niet langer worden opgegeten en de piano die oorverdovend stil blijft. Een verhaal over rouw en missen, maar nooit loslaten. Over zoeken en niet altijd kunnen vinden. Maar evengoed een verhaal over hoop, en vooral: heel veel liefde.

Over de auteurs

Over de auteurs

Het verhaal van Else werd opgetekend door Ingeborg Manshoven. Zij is auteur en schrijfdocent, en schreef onder andere diverse theaterteksten en kortverhalen. Haar verhaal De Trapeze werd bekroond met de Hendrik Prijs-prijs en een tekst voor figurentheater werd opgenomen in het verzamelboek Als figuren leven.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Else van Basten Batenburg, Ingeborg Manshoven
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-844-8
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's128
Publicatiedatum3 mrt. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling