De CEMI-Challenge CDMC Works bv
ISBN 5407226503578
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 11 mrt. 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

Dit spel is geen spel waarbij je met z’n allen gezellig rond de tafel gaat zitten en pas weer opstaat wanneer het klaar is. Nee. Gezellig is het misschien wel, maar de challenges die je voorgeschoteld krijgt, probeer je te voltooien terwijl de andere spelers ook uitdagingen aangaan. Het zou dus wel eens een zootje ongeregeld kunnen worden, maar hoe dan ook eentje boordevol fun!

Het spel start op het moment dat alle spelers zes kaartjes in hun mapje hebben gestopt en eindigt pas wanneer een speler vijf uitdagingen voltooid heeft. Of je nu thuis of op vakantie bent of zelfs een ander spel speelt: hou de andere spelers goed in de gaten… Wie weet wat ze nog in petto voor je hebben.

Over de auteur

Over de auteur

Celine en Michiel, beter bekend onder hun acroniem CEMI, is een duo dat furore maakt op TikTok, YouTube en Instagram. Met maar liefst 6 miljoen volgers op YouTube mogen ze hun kanaal tot populairste Nederlandstalige YouTubepagina kronen en ook op TikTok is Celine met 13 miljoen volgers geen onbekende. Samen brengen ze allerlei content gericht op de leefwereld van kinderen en jongeren. Van voetbaltrucjes over challenges tot vlogs: speels, met een hoge dosis humor en altijd met een brede glimlach.

Details

Extra informatie

Auteur(s) CDMC Works bv
IllustratorNee
ISBN5407226503578
Cover typeNee
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's1
Publicatiedatum11 mrt. 2024
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling