De donkere getallen 6: Ridder voor altijd Luc Descamps
Paperback
ISBN 978-94-623-4016-9
€ 10,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 15 okt. 2013

- +
OF
Korte inhoud

Details

Zijn ogen lichtten op toen hij in de verste hoek een harnas zag staan. Eindelijk iets dat hij herkende! Omdat hij niets anders kon vinden, besloot hij het harnas aan te trekken, beter dat dan poedelnaakt rondlopen, vond hij. Wonderlijk genoeg paste het perfect en hoewel het metaal koud aanvoelde op zijn blote huid, was hij blij dat hij eindelijk zijn lichaam kon bedekken.

Tijdens een bezoek aan Antwerpen kan Harry het niet laten om even een trip door de tijd te maken. Het loopt echter niet zoals hij had gepland: niet alleen belandt hij in een middeleeuwse kerker, maar door zijn toedoen wordt een nietsvermoedende middeleeuwse ridder naar het Antwerpen van vandaag geflitst.
Harry moet alles in het werk stellen om uit zijn benarde situatie te ontsnappen om op zoek te kunnen gaan naar de arme middeleeuwer, die niet weet wat hem overkomt.

In dit zesde deel van de populaire Donkere Getallen-reeks wordt de wereld letterlijk op zijn kop gezet. Net zoals de andere delen in de serie kun je dit grappige en spannende boek apart lezen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Luc Descamps
IllustratorNee
ISBN978-94-623-4016-9
Cover typePaperback
Formaat125 x 185
Aantal pagina's180
Publicatiedatum15 okt. 2013
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies