De Engelenmoord Bjorn Van den Eynde
Paperback
ISBN 978-94-6337-313-5
€ 22,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 22 mei 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Een jonge vrouw wordt de keel overgesneden met een stuk vinylplaat van Angèle. Niet veel later wordt ook haar vriend dood teruggevonden, zijn handen afgezaagd en zijn mond volgepropt met rubber. De gruwel doet meteen denken aan een reeks onopgeloste moorden aan het einde van de jaren negentig, toen soortgelijke feiten werden gepleegd in heel het land.
De seriemoordenaar is terug. Dat weet ook de jonge en onervaren rechercheur Marjolein de Vriese. Het was de laatste zaak waar haar vader, ook rechercheur, aan werkte voor hij stierf. Marjolein is vastberaden om zijn werk af te maken.
Samen met de uitgebluste rechercheur Nathan Durnez gaat ze aan de slag bij de FGP BXL. Al snel worden ze in een spel van raadsels en codetaal het hele land rondgestuurd, terwijl er ondertussen slachtoffers blijven vallen. Wat wil de dader hen vertellen? Waarom stuurt hij hen langs een pad van overleden kinderen? En wat hebben de zaken uit het verleden hiermee te maken? De waarheid ligt begraven, diep in het hart van ons land.

Over de auteur

Over de auteur


Bjorn Van den Eynde is tv-scenarist, regisseur en auteur. Van zijn YA-reeks Team Mortis verkocht hij al 60.000 boeken. De Engelenmoord is zijn eerste thriller met het Vlaams-Waalse rechercheursduo De Vriese & Durnez.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Bjorn Van den Eynde
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-313-5
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's384
Geplande publicatiedatum22 mei 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies