De grootste artiest (De radiohelden 1)

Hanna Jedvik, Emmy Abrahamson
Paperback
ISBN 978-94-6383-548-0
De grootste artiest (De radiohelden 1) Hanna Jedvik, Emmy Abrahamson
Paperback
ISBN 978-94-6383-548-0
€ 22,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Verslaggevers Ann Ek en Esti Przybyszewski krijgen eindelijk hun grote doorbraak wanneer ze gevraagd worden om een podcast te produceren over schilder Niki Falc, die door zelfmoord om het leven is gekomen in zijn huis in het zuiden van Zweden. Ann en Esti zouden een echt droomteam kunnen zijn, als ze konden samenwerken...

Hoe zal de podcast verlopen voor de chaotische Ann en de georganiseerde Esti als ze elkaar niet kunnen uitstaan en de familie van Niki Falc nooit de waarheid lijkt te vertellen?

De grootste artiest is een warme, humoristische en snelle suspenseroman met twee onverwachte helden om in het hart te sluiten. Het is het eerste boek in de serie De Radiohelden, een nieuwe serie over twee radiojournalisten die moeten samenwerken terwijl ze elkaars tegenpolen zijn.

Over de auteurs

Over de auteurs

Emmy Abrahamson is een van de meest prominente feelgood- en komedieschrijvers van dit moment in Zweden. Ze schrijft boeken voor volwassenen, kinderen en jongeren en scripts voor film en tv. Ze heeft een grote droom: op een dag wil ze imker worden.Hanna Jedvik heeft verschillende bekroonde boeken voor jongvolwassenen gepubliceerd en heeft jaren in de media gewerkt. Hanna werkt als moderator, freelancejournalist en redacteur. Ze houdt van de oceaan en lange wandelingen met haar hond Siri.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Emmy Abrahamson, Hanna Jedvik
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-548-0
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's256
Geplande publicatiedatum15 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling