De Kiekeboes - De fotowedstrijd Merho
Niet van toepassing
ISBN 5407226503745
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 4 sep. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Naar goede jaarlijkse gewoonte organiseert de burgemeester van het dorp waar de Kiekeboes wonen weer een fotowedstrijd. De familie Kiekeboe staat natuurlijk te trappelen om deel te nemen en een gooi te doen naar de hoofdprijs: een jaar lang gratis taart bij bakkerij Bas Taart. Het is een sfeervol gebeuren waarbij alle deelnemers door het dorp trekken, gezellig keuvelen en af en toe eens een foto trekken.

Maar de Kiekeboes zouden de Kiekeboes niet zijn als ze er geen onderlinge competitie van maken! Ze gaan de strijd met elkaar aan, hollen als bezetenen door het dorp en proberen elkaar van tijd tot tijd zelfs de loef af te steken. Welke Kiekeboe slaagt er als eerste in om alle foto’s te bemachtigen en kroont zichzelf tot fotomodel én taartenkoning(in) van de familie?

Met De fotowedstrijd brengen de Kiekeboes een flitsend gezelschapsspel in hun alom bekende stijl. Twee tot zes spelers vanaf 8 jaar kunnen hun fotografisch talent demonstreren. De gemiddelde spelduur bedraagt 30 minuten. Maar als je niet genoeg kan krijgen van de wedstrijd, de batterij van je camera nog lang niet leeg en je fotorolletje nog lang niet op is, dan kan je het spel steeds opnieuw spelen. Doordat het spelverloop grotendeels in handen ligt van het lot, ziet elke fotowedstrijd er immers anders uit!

Over de auteur

Over de auteur

Merho, het pseudoniem van Rob Merhottein, is een Vlaamse stripauteur, vooral gekend van zijn reeks De Kiekeboes. Al op de middelbare school begon hij met striptekenen, de start van een indrukwekkende carrière die al meermaals bekroond werd met onder andere de Bronzen Adhemar en het Gouden Potlood.

Details

Extra informatie

Auteur(s) Merho
IllustratorNee
ISBN5407226503745
Cover typeNiet van toepassing
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina'sNee
Geplande publicatiedatum4 sep. 2024

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling