De Kiekeboes - De verjaardagstaart Merho
Niet van toepassing
ISBN 5407226503516
€ 29,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 19 sep. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Het verjaardagsfeest van Fanny dreigt in het honderd te lopen, omdat iedereen vergeten is om de taart op te halen bij Bakkerij Bastaart. Wat een flater! De Kiekeboes moeten hun beste beentje voorzetten om van Fanny’s verjaardag toch een succes te maken en de taart tijdig op het feest te krijgen. Zal het hen lukken en kan Fanny ongestoord vieren? Of moet ze haar eigen verjaardag redden en de taart zelf ophalen?

De Kiekeboes rennen van hot naar her door het dorp. Door de vragen, raadsels en puzzels die op hun pad komen op te lossen, kunnen ze telkens een stukje van de taart verdienen. Maar er liggen natuurlijk ook gevaren op de loer! Wie als eerste de volledige taart weet te verzamelen, redt het feest en wint het spel.

De verjaardagstaart is een bordspel in de alom bekende stijl van De Kiekeboes. Rond het spelbord is plaats voor twee tot zes zoetekauwen vanaf 8 jaar. De gemiddelde speelduur bedraagt 45 minuten. Maar als dat niet voldoende voor je is, kun je het spel steeds opnieuw spelen. Op één been kun je niet staan en dat geldt ook voor taart, toch?!

Over de auteur

Over de auteur

Merho, het pseudoniem van Rob Merhottein, is een Vlaamse stripauteur, vooral gekend voor zijn reeks De Kiekeboes. Al op de middelbare school begon hij met striptekenen, de start van een indrukwekkende carrière die al meermaals bekroond werd met onder andere de Bronzen Adhemar en het Gouden Potlood.

Details

Extra informatie

Auteur(s) Merho
IllustratorNee
ISBN5407226503516
Cover typeNiet van toepassing
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum19 sep. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies