De laatste jager (e-book) Davide Morosinotto
E-book
ISBN 978-94-6337-684-6
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 15 jun. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

We zijn verbonden door een onzichtbare draad, we leven voor elkaar, ook al weet jij dat nog niet. Als jij de laatste dikhuid bent, ben ik de laatste jager. En ons gevecht zal zo’n kabaal geven dat de sterren uit de hemel zullen vallen.

Noord-Amerika, zo’n 10.000 jaar geleden. Na een vreselijke bosbrand verliezen Roqi en zijn vrienden alles wat hen dierbaar is. Hun kamp, hun familie, hun stam. Helemaal alleen moeten ze de wildernis in, op zoek naar eten en naar bescherming tegen hongerige roofdieren, op zoek naar een nieuwe stam. Het wordt een overlevingstocht waarbij Roqi eindelijk ook zijn unieke talent ontdekt, maar waarbij ook meedogenloze keuzes gemaakt moeten worden…

Over de auteur

Over de auteur

Het werk van journalist, vertaler en schrijver Davide Morosinotto valt alom in de prijzen: Het mysterieuze horloge van Walker & Dawn kreeg de Premio Andersen, een Vlag en Wimpel en werd tot winnaar gekroond door de Leesjury. Twee fonkelrode sterren in de blinkend witte sneeuw won een Zilveren Griffel en is genomineerd voor de Carnegie Medal. De Allergrootste werd bekroond met de grootste Italiaanse literaire prijs, de Premio Strega, en De laatste jager is genomineerd voor de Premio Andersen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Davide Morosinotto
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-684-6
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's304
Publicatiedatum15 jun. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling