De laatste koningin: in-memoriam-versie

Jo De Poorter
Paperback
ISBN 978-94-6337-375-3
De laatste koningin: in-memoriam-versie Jo De Poorter
Paperback
ISBN 978-94-6337-375-3
€ 29,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 23 sep. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

In het kroonjaar 2022 zat Elizabeth II 70 jaar op de Britse troon. Dat maakte haar de langst regerende vorstin aller tijden. De laatste koningin geeft antwoord op de sleutelvragen rond haar recordbrekende koningschap. Het brengt daarnaast ook helderheid bij de talloze onbeantwoorde vragen over de koningin en zij die haar omringden: Charles, Harry, Meghan, William, Philip, Kate, Camilla, Diana en de anderen.

De laatste koningin put uit 30 jaar verslaggevingservaring van koningshuiskenner Jo De Poorter, die op de eerste rij stond bij tal van grote mijlpalen van de Britse koninklijke familie. Daarnaast is het gebaseerd op uitgebreid biografisch onderzoek en op talloze gesprekken met onder meer paleismedewerkers, privesecretarissen, hofdames en vrienden van de familie.

Dit boek brengt het wervelende verhaal van het bekendste vorstenhuis ter wereld, met veel nog onbekende persoonlijke details en nieuwe, verhelderende historische inzichten. Zo levert het onder meer klaarheid in de misverstanden en commotie rond de Netflixserie The Crown. Wat is waar en wat niet en hoe maakt dat de oude spoken op Buckingham Palace weer wakker? En de meest delicate kwestie van allemaal: hoe moet het verder met het Huis Windsor nu de laatste koningin definitief van het balkon is verdwenen?

Over de auteur

Over de auteur


JO DE POORTER is de meest geconsulteerde koningshuisdeskundige van het land. Hij is ook communicatiestrateeg en -trainer in het bedrijfsleven, de media en de politiek. Dit is zijn vijfde boek.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Jo De Poorter
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-375-3
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's456
Publicatiedatum23 sep. 2022
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling